Три бебета се родиха на Коледа в МБАЛ – Благоевград

0

Две бебета – момче и момиче, са се родили на Бъдни вечер в МБАЛ – Благоевград, а на Коледа – едно момиче. „Двете бебета, които се родиха на 24 декември, са на родители от Рила и Сандански. Раждането беше естествено, всичко премина нормално, бебетата са с тегло между 3 и 3,500 кг. На 25 декември раждането беше спешно секцио. Майката е от Гоцеделчевския край, момиченцето ще се казва Елис”, сподели  за „Струма“ македонската лекарка д-р Моника Симевска, която е била дежурна на празниците в акушеро-гинекологичното отделение на болницата.

Припомняме, че 27-годишната лекарка от Берово започна работа през януари 2021 г. в МБАЛ – Благоевград, като получи „бойно кръщение“ в пика на ковидната пандемия във вътрешно отделение при д-р Румен Кондев. Впоследствие смени отделението, тъй като реши да специализира „Акушерство и гинекология”, като паралелно с това продължи да дава дежурства и в спешно-приемно отделение на болницата.

Три бебета проплакаха в родилно отделение в Петрич в дните на Коледа. Две момчета и едно момиченце – тази е равносметката на лекарите в родилно отделение на МБАЛ „Югозападна болница“, филиал в град Петрич.

В отличните условия на отделението и с професионалната грижа на прекрасните лекари, акушери, сестри и санитари три семейства вече посрещнаха своите наследници у дома.

Радостта споделяме с родителите и близките на новородените…

„Да бъде щедра на бебета Новата 2023 година. Да бъдат здрави и благословени нашите бебета, проплакали на Коледа!”, споделиха радостта с родителите и близките на новородените от общинската администрация в Петрич.

The post Три бебета се родиха на Коледа в МБАЛ – Благоевград appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Три бебета се родиха на Коледа в МБАЛ – Благоевград

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви