ТОРМОЗЪТ В ПЕРНИК: Продължават да постъпват сигнали срещу прокурорския син от Перник

0

Продължават да постъпват нови сигнали срещу прокурорския син от Перник Васил Михайлов. Това стана ясно от брифинг на Софийска районна прокуратура.

„Те не са извършени в близката седмица, а в по-стари периоди от време. По всички тях разследването е в изключително ранен етап”, посочи зам.-районният прокурор Иван Стефанов.

От прокуратурата потвърдиха, че разследването за осем престъпления, извършени от Михайлов, е приключило. Били са разпитани 45 души, а материалите са 12 тома.

Младежът беше задържан в средата на юни, след като футболният треньор Румен Андонов подаде сигнал за нанесен побой от Михайлов върху него. След като мъжът даде гласност на случая, се оказа, че не е единственият потърпевш от Михайлов.

Стана ясно, че е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъжа и го е порязал с нож в областта на лявото око. След това младежът е отправил закани за убийство на съпругата на Андонов, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Михайлов е обвинен и за това, че на 11 юни, около 14:00 часа, в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек и му е причинил телесна повреда.

The post ТОРМОЗЪТ В ПЕРНИК: Продължават да постъпват сигнали срещу прокурорския син от Перник appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: ТОРМОЗЪТ В ПЕРНИК: Продължават да постъпват сигнали срещу прокурорския син от Перник

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви