Том Джоунс призна, че взима виагра

0

Легендарният изпълнител сър Том Джоунс сподели, че използва виагра и каза, че е нормално човек да си помага, съобщи Мейлонлайн, цитиран от БТА.

80-годишният Джоунс даде едночасово интервю за подкаста на комика Марк Марон. В отговор на въпрос за интимния си живот певецът каза:

„Засега всичко е наред. Винаги има виагра. Нормално е да си помагаме тук-там. Няма нищо срамно в това, когато си на 80 години. Трябва да правим това, което е нужно“.

Музикантът беше женен за съпругата си Линда от 1957 г. до смъртта ѝ през 2016 г. Джоунс е на сцената повече от пет десетилетия и в интервюто се върна към спомена за това как жени са хвърляли бельото си към него на сцената по време на концерти.

На въпрос за невероятния си младежки глас, който остава непроменен с възрастта, Джоунс каза:

„Странно е да съм на 80, а гласът ми все още да е като на тридесетгодишен, това е голямо нещо, защото по-възрастните певци губят контрол върху гласа си“.

В интервю за британския в.“Дейли експрес“ преди дни Джоунс сподели, че преди няколко години много се ядосал на лекаря си, който го посъветвал на тази възраст да прекрати концертната си дейност и сценичните си участия. Джоунс имал инфекция, която била излекувана с антибиотици.

„Тогава лекарят ми каза: Ти си на 78 години, не трябва да тичаш по сцената, нали?!“

Джоунс сподели, че и тогава, и сега се чувства прекрасно. „Не бива да забавяш темпото, това убива“, убеден е музикантът.

Той е треньор в британското издание на музикалното риалити шоу „Гласът“. На 23 април излиза новият му албум „Surrounded by Time“.

Източник: fakti.bg

The post Том Джоунс призна, че взима виагра appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Том Джоунс призна, че взима виагра

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация