Това са най-скучните мъже от зодиака

0

Няма какво да си кривим душата – има хора с които времето отлита бързо и неусетно и винаги с тях се случва нещо ново, а има и такива, с които се молим да приключи по-бързо и ако може да не се вижадме никога вече.

Още по-голям проблем е, когато това е среща и единият от партньорите е точно втория тип хора. Вижте кои са мъжете от зодиака, които освен да карат партньорките си да се прозяват, няма да постигнат нищо повече.

Телец

Те ценят много традицията и последователността, като живеят по график и не понасят промяната. Телецът е сериозен, практичен и лоялен и никога не може да бъде подтикнат към риск или спонтанно приключение.

Дева

Мъжете Дева са строги и сериозни хора, които имат безумно високи изисквания към всичко и всеки. Следователно, той няма да позволи на приятелката си да наруши правилата или да прекрачи границата на неговото „нормално“.

Козирог

Такъв мъж живее според графика, който сам си е определил – яде само обичайната храна и отива в познати заведения, като винаги поръчва същото. В партньора си той търси последователност и сериозно отношение. За него едно и също, означава сигурно. А всяка нова промяна е излишен стрес.

Източник: fakti.bg

The post Това са най-скучните мъже от зодиака appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Това са най-скучните мъже от зодиака

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация