Тинейджър мина на червено през 10 кръстовища в София и блъсна 12 коли

0
Тинейджър успя да блъсне над десет автомобила и да мине на червено през десет големи кръстовища в София преди да бъде задържан от полицията. Финалният щрих на епичната гонка с полицията бе удар в няколко автомобила и автобус на кръстовището на бул. „Тодор Александров” и „Опълченска“.

Шофьорът, предизвикал всичко това, е на 15 години. Най-запомнящият се момент от гонката е как автомобилът „Ауди“ не беглеца минава с близо 200 км/ч по паветата на бул. „Цар Борис III”.

Полицията успява да спре колата на бул. „Тодор Александров”, но с катастрофа. След удара, шофьорът изскочил от колата и хукнал да бяга, но полицаите го задържали.

Жертви при инцидента няма, но има една пострадала жена.

„Колегите в района на село Владая забелязват лек автомобил, който не е спрял на пешеходна пътека, и едва не е ударил пешеходец“, разказа главен инспектор Тони Славеев от СДВР пред Нова тв.

„Водачът преминава на червено през над 10 големи кръстовища в столицата. Удря 12 автомобила, включително патрулка. Шофьорът е задържан в Трето районно управление. В кръвта му не са открити алкохол или наркотици“, обяснява Славеев.

 

Източник: mediapool.bg

The post Тинейджър мина на червено през 10 кръстовища в София и блъсна 12 коли appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Тинейджър мина на червено през 10 кръстовища в София и блъсна 12 коли

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация