Такива са успешните шарлатани – добре облечени, с отлично образование, потекло, опит, качества и възможности

0

Антони Тренчев е учил в един куп престижни български и западни учебни заведения – Американския колеж в София, Кингс колидж в Лондон, университета в Хумболт. Образован, красив, млад, интелигентен.

Настимир Ананиев е учил в Ирландия, Американския университет в Благоевград, участник в създаването на няколко партии, плюс една общоевропейска. Грамотен, пробивен, талантлив.

Константин Кръстев е магистър по икономика от СУ, успешен български мениджър. Създател на една от най-големите платформи за помощ на хора в нужда – Хелпкарма. Стилен, внимателен, разумен.

Георги Шулев е син на царски вицепремиер и бивш социален министър. Завършил е бизнес администрация и магистратура в престижни западни университети. С богат опит в международни компании. Находчив, обаятелен, готин.

Такива са успешните шарлатани – добре облечени, с отлично образование, потекло, опит, качества и възможности. Но са избрали да са шарлатани.

Да си завършил чужд университет и да си имал успешна кариера в международна фирма не може да те спаси от това да си измамник, комуто се налага да бяга в Дубай, без значение дали е завършил средно образование в Якоруда или висше в Харвард.

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

The post Такива са успешните шарлатани – добре облечени, с отлично образование, потекло, опит, качества и възможности appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Такива са успешните шарлатани – добре облечени, с отлично образование, потекло, опит, качества и възможности

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви