С песни и танци “абитуриентите” от ДГ “Патиланци” в Струмяни отпразнуваха завършването си

0
На сцената на НЧ “Братя Миладинови” с. Микрево, децата от ДГ „Патиланци“ в община Струмяни, представиха емоционално тържество, с прекрасни костюми и красив декор по повод завършването на детската градина.
Празникът на малките “абитуриенти” от ДГ “Патиланци” в община Струмяни премина с много настроение, песни, танци и развълнувани родители и близки, които бурно аплодираха децата и техните изпълнения.
Бъдещите първокласници днес се разделиха с любимите си учителки и с играчките в детската градина, за да ги заменят наесен с пъстрото букварче и да тръгнат с него по пътя на знанието готови да покоряват нови висоти!
В залата на НЧ “Братя Миладинови“ г-жа Анита Митрева – директор на ДГ “Патиланци“ връчи удостоверенията на децата за успешното завършване на предучилищна група. Тя отправи своите пожелания към бъдещите първокласници да бъдат здрави, усмихнати, щастливи и да запазят своята любознателност и стремеж към знание.
Г-ца Фиданка Котева – зам. кмет по хуманитарните дейности на община Струмяни, поднесе подаръци, поздрави бъдещите първокласници и им пожела да бъдат смели в мечтите си, да съхранят частица от детството в себе си и да не забравят своите корени и роден дом.

The post С песни и танци “абитуриентите” от ДГ “Патиланци” в Струмяни отпразнуваха завършването си appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: С песни и танци “абитуриентите” от ДГ “Патиланци” в Струмяни отпразнуваха завършването си

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация