С нови информационни табели Благоевград посрещна празника на града и 109 години от Освобождението от османско владичество

0

Благоевград посрещна празника на града и 109 години от Освобождението от османско владичество с нови информационни табели на 24 улици в града, улици, които носят имената на видни революционери, дейци и общественици, допринесли за свободата и духовното развитие на града ни, на региона, на България.

Табелите бяха монтирани в навечерието на празника 5 октомври.   Текстовете са подготвени от историци от Регионалния исторически музей – Благоевград.

Това е началото на един по-мащабен проект, който ще обхване голяма част от улиците в Благоевград и малките населени места в общината.

Реализацията му ще се извърши поетапно.

The post С нови информационни табели Благоевград посрещна празника на града и 109 години от Освобождението от османско владичество appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: С нови информационни табели Благоевград посрещна празника на града и 109 години от Освобождението от османско владичество

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация