С какво Ути глези близначките си?

0

Кулинарното гуру Ути Бъчваров не тормози двете си близначки с ограничения. Татко Ути угажда на всички техни капризи, дори и да не са много полезни, пише „Уикенд”.

Миналата седмица водещият на „Вкусно” по БНТ1 излезе от дома си на ул. „Стара планина” и отскочи до новооткрит руски магазин само на метри от дома му.

Преди да влезе в гастронома, артистичният готвач сложи на лицето си червено шалче, но за да може да диша свободно, го постави неправилно под носа си. В магазина Ути забеляза своя приятелка, която разгледаше отрупаните с рибни деликатеси витрини. Двамата се поздравиха и размениха няколко думи, предава още изданието.

Дамата напусна магазина с празни ръце, докато Ути обстойно огледа изложените стоки. Най-дълго се задържа пред рафтовете с руски бонбони. Бъчваров взе една от найлоновите торбички, поставени до бонбоните, и избра от всички видове по 4 бройки – за себе си, жена си Мария и хлапетата Далия и Ружа. Изглежда децата, като всички други мъници, се радват на захарта и сладките неща.

Източник: fakti.bg

The post С какво Ути глези близначките си? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: С какво Ути глези близначките си?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация