Състезатели на клуб „АлПиринСки“- Банско с поредни върхови класирания

0

На 27 януари, в рамките на Витоша зимен фест, посветен на Световния ден на снега, състезатели в ски алпинизъм, включително представители на клуб „АлПиринСки“ от Банско, доказаха своето майсторство въпреки предизвикателствата, които предложило лошото време. Поради неблагоприятните условия организаторите съкратиха трасето, включвайки 3 изкачвания и 2 спускания с обща дължина от 5,7 километра.
Първото място спечелиха Никола Калистрин и Ивона Михайлова, представители на „АлПиринСки“-Банско. На второ място се класира Михаела Димитрова, а трето място заеха Верадина Начева и Иван Геров, всички от клуба в Банско.
В неделя, Витоша създаде по-гостоприемни условия и даде възможност за успешното провеждане на второто държавно първенство по ски алпинизъм за сезона. Събитието включваше състезание в спринт, което изпълни с технически предизвикателства, налагащи на състезателите да използват всички аспекти на ски алпинизма – бързина, скоростна издръжливост, техника на ходене със ски и по обувки, както и умения при различни видове придвижване и каране на слалом.
Отново, с изключителни постижения, Ивона Михайлова и Никола Калистрин от „АлПиринСки“, Банско, се наредиха на върха на подиума като шампиони. Второто място беше спечелено от съотборниците им Верадина Начева и Иван Геров.
Състезателите на клуб „АлПиринСки“ отново потвърдиха своята водеща позиция в дисциплините на ски алпинизма, демонстрирайки висок професионализъм и ангажираност в този изключително труден спорт.

The post Състезатели на клуб „АлПиринСки“- Банско с поредни върхови класирания appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви