Съдът е прегледал видеозаписи и изборни книжа по делото за оспорения избор на Общински съвет в Благоевград

0

Съдът е прегледал видеозаписи и изборни книжа по делото за оспорения избор на Общински съвет в Благоевград, това съобщиха от Административен съд – Благоевград. В открито съдебно заседание е извършен преглед на записа от видеозаснемането на процеса на преброяване на бюлетините в посочената от жалбоподателя секция, пише в съобщението. Предвид констатациите от извършената проверка, съдът допусна преброяване на действителните бюлетини за общински съветници в посочената секция, посочват още от съда.

Съдът е извършил оглед, проверка и повторно преброяване на бюлетините за общински съветници в още две секционни комисии на територията на община Благоевград, пише в съобщението. Следващото съдебно заседание по делото е насрочено за 21 ноември, информират от Административен съд – Благоевград.  Делото е образувано по жалба на Антония Сивикова, кандидат за общински съветник от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Към делото са присъединени жалбите на още четирима кандидати за общински съветници и коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. БТА

The post Съдът е прегледал видеозаписи и изборни книжа по делото за оспорения избор на Общински съвет в Благоевград appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви