Съвети от Mömax при избор на гардероб

0

Време е за покупка на нов гардероб? Време е и за разрешаването на безкрайно много дилеми и обикаляне по магазините! Да, несъмнено е доста трудно да изберем подобен интериорен компонент с лекота и без много, много мислене, имайки предвид, че ще го използваме няколко години, понякога дори и повече от десетилетие… За да е селекцията успешна, за да успеем да открием не просто мебел, а истинско мебелно съкровище за нашата спалня, е нужно да знаем какво точно искаме, кога го искаме и колко сме готови да платим за него.

Какво е важно при избора на гардероб, съветват от Mömax

Сред най-важните мебели в спалнята, разбира се, това е гардеробът, който заслужено заема почетното място в нашите покои. Разчитаме на него толкова много… Използваме го за съхранение на дрехи и спално бельо, други лични вещи и дори обувки. Предназначението му е дотам важно, че си струва да вложим всичките си сили, време и енергия в избора на този компонент, който следва критерии като:

  • Модел. Може да е свободно стоящ или вграден, да е с плъзгащи се врати или такива със стандартно отваряне, да е с огледала или без такива, с осветление, със специални механизми за удобно отваряне и т.н. – изборът е главозамайващ;
  • Размери. Също много важен критерий, който е дори и водещ. Редно е да се съобразим изцяло с площта на помещението, неговите архитектурни специфики и пространствени възможности. Може да се избира между еднокрилни, двукрилни, трикрилни и четирикрилни варианти;
  • Дизайн. Освен цветовете, детайлите и комбинацията между тях, трябва да насочим внимание и към основния стил на гардероба, към начина, по който е проектиран и декориран. Съществуват най-различни интериорни видове – винтидж, бохо, индиустриален, ретро модернизъм, минималистичен, скандинавски, шаби пик, кънтри, средиземноморски, еклектика, бохемски и др.;
  • Вътрешно разпределение – определено доста важен фактор, който в много от случаите е и решаващ. Вътрешният дизайн на гардероба трябва да е практичен, да ни дава възможност за удобна подредба на съдържимото, така че да имаме удобен достъп до него. Тук може да се заложи на пространство за закачалки, на рафтове и шкафчета – някои видове механизми са също удачни.

В онлайн магазин Mömax ще откриете евтини модели с безкомпромисно качество, което всеки потребител се надява да открие, за да получи финансово и естетическо удовлетворение.

Кои цветове са най-актуални

При мебели като гардеробите се наблюдава засилен интерес към цветове като графит, дъб сонома, бял лак, черно, шахматно бяло и др. Гланцовите повърхности са също топ избор, който ще внесе луксозно усещане в спалнята, ще разкрие нейните предимства и ще допринесе за приятния и разпускащ престой в спалнята.

 

The post Съвети от Mömax при избор на гардероб appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Съвети от Mömax при избор на гардероб

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация