Стотици деца прекрачиха прага на обновените Детски градини в община Разлог

0

По повод 1 септември – първия учебен ден за детските градини, Община Разлог подобри частично базите на учебните заведения в град Разлог и малките населени места.
Като част от дейностите за предоставяне на “Безопасна и здрава среда” бе подменена подовата настилка във всички помещения на Детска градина “Кокиче” (село Горно Драглище), а терасата и част от площадките в Детска градина “Незабравка” (град Разлог) бяха ремонтирани.
В ОДЗ „Д-р Елиза Астинова“ (град Разлог) Община Разлог обнови входната алея и подовата настилка в една от занималните.
Преди няколко седмици Община Разлог завърши и ремонтните дейности по покрива на Детска градина „Еделвайс“ в село Годлево, а дейностите за подобряване материалната база на детска градина в село Елешница се очаква да приключат до средата на месец септември.
През следващите седмици продължават дейностите по обновяване на детските съоръжения в ДГ “Незабравка”.
Община Разлог газифицира кухнята “майка” в ОДЗ “Д-р Елиза Астинова” и Детска млечна кухня в град Разлог след което закупи и нови готварски уреди. Обновен бе и входа към Детска млечна кухня в град Разлог.
Припомняме, че Община Разлог закупи и нови спални комплекти за всички детски заведения в град Разлог и малките населени места, като същевременно обнови частично и легловата база.
Няма налично описание на снимката.
Може да бъде изображение с 3 души

The post Стотици деца прекрачиха прага на обновените Детски градини в община Разлог appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви