Стартира приемът на Заявления за записване на деца в общинските детски градини и детски ясли в Разлог

0

На 2. Май 2023 година (вторник) стартира приемът на Заявления за записване на деца в общинските детски градини и детски ясли в град Разлог. В срок до 19.05. 2023 година всички родителите могат да подадат заявление по образец, утвърден от директора на ОДЗ “Радост”, за записване на деца в детска ясла* и записване/ преместване на деца в първа група** за учебната 2023/2024 година.
Попълнените документите за записване на деца, непосещаващи към настоящия момент детските заведения, следва да бъдат подавани в определения срок, в приемната на ДГ “д-р Елиза Астинова” от 9 до 16:00 часа, а заявления за преместване от детска ясла в детска градина – при отговорника на детската ясла.
Списък с разпределението на децата, по детски градини и на децата, приети в детска ясла, ще бъде обявен на 05.06.2023 година и изложен в Детска ясла “Радост” (ул. “Богомил” №5, град Разлог) , ДГ “д-р Елиза Астинова” ( ул. “Яне Сандански” 23, град Разлог ), като крайният срок за записването на приети деца, в първа група, е 20 юни 2023 година.
Тази година на територията на град Разлог са обявени 120 места за първа група и 52 – за детска ясла, по разпределение:
Детска градина “Детелина” – 20 места
Детска градина “д-р Елиза Астинова” – 25 места
Детска градина “Незабравка” – 25 места
Детска градина “Ален мак” – 25 места
Детска градина “Здравец”
прием първа група: 25 места
прием детска ясла: 12 места
Детска ясла “Радост” – 20 места
Детска ясла “д-р Елиза Астинова” – 20 места
Заповед за прием на деца и в детска ясла и детска градина за учебната 2023/2024 и Заявления за *записване/преместване** в детска ясла/градина: https://razlog.bg/…/actual/announcements/zapoved-dg-priem
Наредба за условията и реда за записване, отписване и преместване на децата в общинските детски градини и детски ясли на територията на община Разлог, може да намерите на следния линк:

The post Стартира приемът на Заявления за записване на деца в общинските детски градини и детски ясли в Разлог appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви