Спечели време! Нова услуга в Магазин за месо Марта СКМ в ж.к „Ален мак“ в Благоевград  

0

Магазин за месо Марта СКМ в ж.к „Ален мак“ в Благоевград привлича клиенти с нови предложения. Клиентите на магазина вече могат да си изберат продукти от витрината и да им се изпекат за вкъщи срещу заплащане. В забързаното ежедневие посетителите могат да спечелят време и спокойно да се насладят на вкусната храна. Могат да поръчат и на телефон 089 8883554.

Месото в магазина  е прясно, буквално обработено и доставено до щанда в магазина за ден. На витрината има и телешки и домашен суджук, както и селска наденица с праз. Суджукът е овкусен и е перфектен за изсушаване и запичане.

В магазина се предлага вкусно сирене и фермерски кашкавал, произведен по стара рецепта от свежо пълномаслено краве мляко, закваска, сол и мая. Консистенцията му е умерено твърда и еластична с наситен узрял млечен вкус.

Магазини за месо Марта СКМ са добре познати с качеството на своите продукти. С години те поддържат високи стандарти и се радват на все повече доволни клиенти.

За да е възможен по-достъпен начин за закупуване на продуктите на Марта СКМ, фирмата е отворила няколко магазини в Симитли и Благоевград.

 Ето и адреси на магазините:

Симитли- КООП пазар

08887 81 06 95

 

Благоевград

Ул.“Славянска“ 82

0884 06 85 53

 

Благоевград

Ул.“Батак“ срещу Блок 9

088 4068552

 

Благоевград

Ж.к „Ален мак“ до БГ Маркет

 089 8883554

 

The post Спечели време! Нова услуга в Магазин за месо Марта СКМ в ж.к „Ален мак“ в Благоевград   appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви