Социалистите в Пиринско регистрираха кандидатдепутатската листа за предстоящите парламентарни избори

0

Социалистите в Пиринско регистрираха днес кандидатдепутатската листа на БСП за предстоящите извънредни парламентарни избори. Регистрацията в РИК направиха областният лидер Валери Сарандев, вторият в листата Богдан Боцев, Костадин Юнчов – кандидат за народен представител и Николай Бошкилов – представител на областния съвет на БСП в Благоевград.

На изборите на 2 април, БСП в Благоевградска област излиза със силна, балансирана и опитна кандидатска листа. Тя е съставена от доказани професионалисти в своята област, представители на всички общини и е водена от лидера на партията Корнелия Нинова.

„Вярваме, че можем да постигнем много по-добри резултати на предстоящите избори. Убедени сме, че направеното от БСП за краткия живот на последния Парламент е оценено от хората. Затова излизаме на тези избори с достойнство, изпълнени обещания и вяра в успеха“,  коментираха представителите на БСП след регистрацията на листата днес.  

The post Социалистите в Пиринско регистрираха кандидатдепутатската листа за предстоящите парламентарни избори appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви