/Снимки 18+/Скандално! Младежи от Югозапада пощуряха по нова мода…

0

Скандална мода се появи сред младите момчета в Югозапада. Младежите повлияни от модата „бразилско дупе“ взеха да позират в Инстаграм по прашки, като показват дупетата си. Къде от мода, къде от джендърско залитане момците луднаха.

Най-скандални се оказват фотосите на дупничанин, който няма още 18-години и се представя като Ивон. Целта му е да провокира момичетата с по-хубави снимки на задните си части от техните.

А според проучванията малко са представителите на силния пол, които се прехласват по задните части на Ким Кардашян станала емблема на г…м. д…е . Звездата определено се гордее със своето огромно дупе, но всъщност по-голямата част от мъжете предпочитат малки и добре оформени задни части.

Мащабна анкета, в която са разпитани близо 10 000 господа от различни националности, показва как само 20% от тях се заглеждат по жени с по-масивно седалище и предпочитат партньорката им да може да се похвали с такова. Останалите 80% биха извърнали поглед, ако очите им срещнат голямо дупе на улицата, но пък погледите им ще се залепят като магнит за малките и стегнати задни части на някоя дама.
Положението при жените пък отдавна е напълно ясно и се знае, че дори нежният пол да не се заглежда по всеки срещнат господин все пак предпочита един мъж да има свежо и добре поддържано дупе със стандартни размери.

0
0

Материалът /Снимки 18+/Скандално! Младежи от Югозапада пощуряха по нова мода… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: /Снимки 18+/Скандално! Младежи от Югозапада пощуряха по нова мода…

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация