СНИМКИ на Мани от „Игри на волята“ разбуниха духовете в мрежата

0

Без съмнение може да кажем, че Мани е една от ябълките на раздора в третия сезон на екстремното риалити „Игри на волята“. Колоритната участничка и мастер по миглопластика, която има виетнамски корени, е в центъра на почти всеки скандал в племето си. Зрителите и фенове на предаването недоволстват и дори обявяват бойкот, защото е неуважително спрямо участниците и явилите се на кастинг такива хора да бъдат допускани до игрите, а хора със способности, подготовка и хъс за победа да остават неодобрени за участие.

По време на престоя на племето на Бойците в Резиденцията брюнетката реши да разведри мъжете с красотата си, като пред камерите заяви, че осъзнава как въздейства на представителите на силния пол.

Дни, след излъчването на тази случка от племето на „Бойците“ в социалните мрежи се появи хумористичен колаж на участничката. Той сравнява две снимки на участничката – едната е от риалити шоуто, а другата – силно тунингована от „Инстаграм“.

„Реалност срещу Инстаграм“, гласи кратичкото резюме на кадрите. Разликата в снимките е меко казано фрапантна, според потребителите на „Фейсбук“.

Ето и част от коментарите под колажа:

„Във ФЕЙСА всичките умни, в ИНСТАГРАМ всички красиви. Излизам навън- нито едните, нито другите.“

„Често срещано явление, да живее фотошопа“

„Трябва със закон да забранят програмите за корекция на снимки.“

Източник: fakti.bg

The post СНИМКИ на Мани от „Игри на волята“ разбуниха духовете в мрежата appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: СНИМКИ на Мани от „Игри на волята“ разбуниха духовете в мрежата

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация