Смъртна заплаха към зам.-шефа на затвора в Бобов дол: Искам ви главите, излизам и ви почвам

0

Затворник получи нова присъда за закана за убийство.

Районен съд – Дупница одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца, по отношение на обвиняем за закана за престъпление против личността на длъжностно лице, заместник – началник на Затвора – Бобов дол, по повод изпълнение на службата й. Съдът одобри споразумението постигнато между Районна прокуратура и защитата.

Александър А., на 27 г., от Сандански, се признава за виновен в това, че на 19 октомври 2022 година, в затвора – Бобов дол се е заканил с престъпление против личността на длъжностно лице заместник – началник на Затвора – Бобов дол, по повод изпълнение на службата й с думите: „Искам ви главите; срещу мен няма как да спечелите войната; излизам и ви почвам“ и това заканване би могло да възбуди страх за осъществяването му ще изтърпи наказание 6 (шест) месеца „Лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим. Обвиняемият изтърпява наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 години, наложено с Присъда за грабеж по наказателно от общ характер дело на Окръжен съд – Благоевград от 2017 г.

The post Смъртна заплаха към зам.-шефа на затвора в Бобов дол: Искам ви главите, излизам и ви почвам appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви