СЛЕД СКАНДАЛА: Годеникът на Лена я брани в мрежата

0

Бившият зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов излезе с позиция във връзка с песента на Слави Трифонов, обиждаща годеницата му Лена Бориславова.

„Имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца! Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина. Мръсната машина повече от година лее помия върху нея, но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ“, написа той в профила си във Facebook.

По думите му „завистта и малодушието са присъщи за мнозина, страхът – също“. „Страхът от Промяната, защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване. Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек отдавна – вече не. Вече ги отвращава. Но пък има една Жена, която е много повече от тях. Нас не ни е страх“, завършва Иванов.

The post СЛЕД СКАНДАЛА: Годеникът на Лена я брани в мрежата appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: СЛЕД СКАНДАЛА: Годеникът на Лена я брани в мрежата

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви