СЛЕД КАТО СПРЕТНА СТРАШЕН ЕКШЪН: Пияна шофьорка с крадена кола влиза на топло

0

Осъдиха на една година затвор 29-годишна жена, шофирала пияна открадната кола, с която блъснала патрулка в Плевен. Това съобщиха от Съдебната палата в града.

Пред съда подсъдимата е признала вината си. Случаят е от 11 юли, когато в ранните часове на деня Г.Н. е шофирала откраднат от нея автомобил, след като е употребила алкохол. Последователно е причинила две катастрофи с щети по два автомобила в квартал „Сторгозия“ в Плевен и е избягала.

След подаден сигнал патрулен автомобил е направил опит да спре колата й., но тя не се подчинила на подадени звукови и светлинни сигнали. Преследвана е от три патрулки, една от които по време на гонката препречила пътя на извършителката. Г.Н. отново не е спряла и се врязала в патрулния автомобил, застанал на пътя ѝ, в който били служители на Второ районно управление в Плевен. На полицаите са причинени леки телесни повреди.

Установено е, че Г.Н. е шофирала с 3.77 промила концентрация на алкохол в кръвта. Тя е и неправоспособен водач. Нанесените имуществени щети са за над 15 хиляди лева.

Постановената присъда не е окончателна. Тя подлежи на обжалване и протестиране пред Апелативен съд-Велико Търново в петнадесет дневен срок.

The post СЛЕД КАТО СПРЕТНА СТРАШЕН ЕКШЪН: Пияна шофьорка с крадена кола влиза на топло appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: СЛЕД КАТО СПРЕТНА СТРАШЕН ЕКШЪН: Пияна шофьорка с крадена кола влиза на топло

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви