Слави Трифонов най-после продаде мезонета си на булевард „България“

0

Слави Трифонов е сключил сделката с частна фирма. Преди пандемията водещият обяви имота за продан. Слави искаше за мезонета близо 4 милиона лева. За колко точно е продаден имотът не става ясно, пише Hotarena.

Мезонетът му е обзаведен по дизайнерски проект – суперлуксозно изпълнение с най-високия клас материали. Като разпределение палатът му се състои от входно антре и коридори с облицовка от вносен камък и екзотично дърво, изобилие от шкафове и гардероби.

Цялото това пространство е приобщено към голяма колкото 4-стаен апартамент дневна от 130 кв. м с мека мебел, трапезарна част – 40 квадратни метра, дизайнерска кухня с висок клас електроуреди.

Отдавна шефът на 7/8 е продал и къщата си в баровския комплекс „Делта Хилс“, където живее и сценаристът му Иво Сиромахов. Близки до Дългия разкриват, че в момента обитава един от двата си апартамента в Драгалевци, всеки един от тях е по 150 квадратни метра.

Освен в столицата Слави им апартаменти във Варна, който е част от комплекса „Порт палас“. В Плевен Слави също разполага с дом от 120 квадратни метра.

Източник: fakti.bg

The post Слави Трифонов най-после продаде мезонета си на булевард „България“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Слави Трифонов най-после продаде мезонета си на булевард „България“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация