СКАНДАЛНО: Пиар награби Крисия, изля му се брутален хейт (СНИМКИ)

0

Снимки на певицата Крисия и един от известните пиар експерти нажежиха страстите в мрежата. На един от кадрите се вижда, че Наско Лазаров е прегърнал Крисия, а дясната му ръка леко е обхванала задните части на момичето.

Фотосът моментално се превърна в скандал и „моралната полиция“ във Фейсбук се активизира. Снимката бе споделена стотици пъти, а Лазаров масово е обвиняван в нечисти помисли към девойката. Въпросната снимка е направена на неговия 50-годишен юбилей.

18-годишната Крисия отговори на хейта, който се изля върху Лазаров, известен още като пиарът на звездите като сподели видео с Ариана Гранде, на което певицата е прегърната от пастор, който е положил твърде близо до гърдите ѝ ръката си. Във видеото се обяснява, че това най-вероятно е било неволно от страна на пастора, но видимо на певицата не ѝ е било приятно.

„Отвратителни сте всички“, изригна Крисия в профила си в Instagram. „Не обичам да се сравнявам с различни хора и ситуации, но понеже „ние“ българите обичаме да мислим през очите си, а не по очевидни обстоятелства, трябва да обясня за хората, защото това се случва глобално и наистина се надявам някой ден тези неща да се възприемат за некоректни и груби в този голям, но толкова малък свят, за да може да защитите близките си поне“, започна тя.

По думите на Крисия хората са станали егоисти и именно това е причината за състоянието на „всичко“. „Огледайте се и погледнете себе си преди да създавате война, защото всичко това се случва заради „нас“, хората“, завършва Крисия.

Наско Лазаров също коментира скандала, като нарече Крисия свое „дете“ и заяви, че нищо от снимките не е с лоши помисли и намерения.

The post СКАНДАЛНО: Пиар награби Крисия, изля му се брутален хейт (СНИМКИ) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: СКАНДАЛНО: Пиар награби Крисия, изля му се брутален хейт (СНИМКИ)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви