Силиконовите импланти станаха на 60 години

0

Силиконовите гърди навършиха 60 години! Първата дама със силиконови импланти вече е на 80. Противно на очакванията, че може би е представителка на шоубизнеса или забавлението, когато уголемява бюста си, тя е работничка от завод в Тексас и майка на шест деца.

От опитно зайче за двама хирурзи, Тими Линдзи се превръща в първата жена със силиконови импланти в света.

В началото на 60-те години на миналия век майката на шест деца от Тексас е убедена от лекарите да участва в експеримент и да уголеми гърдите си. И днес, макар че е на 80, Линдзи продължава да има силикон в бюста си, предава Нова телевизия.

У нас – импланти в гърдите, очаквано, започват да се поставят по-късно – в средата на 70-те. Сред първите хирурзи в областта е доцент доктор Димитър Евстатиев. Днес той се възприема в гилдията като доайенът в професията. Вече пенсионер, доцентът прекарва лятото на вилата си в село Резово.

През очите на 50-годишния си опит в боравенето със скалпел, доцент Евстатиев отчита разликите между поставянето на импланти тогава и сега. А силикон в гърдите се слагал рядко и основно при необходимост от здравословна гледна точка.

Доцентът си спомня и честите обещания от пациенти. Без да се налага и без да се интересува колко ще струва, Кристина е сред първите дами у нас, които уголемяват бюста си, за да се чувства по-красива. Имплантите ѝ са с гаранция до живот, а след поставянето им е станала и майка.

Източник: fakti.bg

The post Силиконовите импланти станаха на 60 години appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Силиконовите импланти станаха на 60 години

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация