Сигнал: Фирма на юрист в община Благоевград е изградила незаконно хале под новите гробища

0

Фирмата „Констант-12“ ЕООД на юриста в община Благоевград Мила Янева-Миндова е изградила незаконно хале-склад в местността Мутишица, под новите гробища, в кв. „Струмско”. Това алармираха в писмо до вестник „Струма“ читатели с искане на проверка защо сигналът за строителството без каквито и да е документи и разрешителни, извършено от общински чиновник, изпратен от РДНСК до кметството, вече няколко месеца чака отговор.

Дамата е старши юрисконсулт в отдел „Обществени поръчки“, а от 17 август миналата година е и едноличен собственик на фирма „Констант-12“ ЕООД с транспортна база под новите гробища в Благоевград. В кадастъра документи и записи за строежа на халето няма внесени, за което е сигнализирана РДНСК, информират читателите и питат дали кметът е запознат със случая и ще има ли последствия за нарушителя, или администрацията му ще прикрие незаконните действия на колежката.

На поставените от „Струма“ въпроси от Общинска администрация информираха, че в резултат на проверката, извършена на 12 октомври 2021 г., в деловодството е постъпило уведомително писмо от Мила Янева-Миндова, че в 3-месечен срок сградата ще бъде премахната доброволно

Източнк:Вестник Струма

The post Сигнал: Фирма на юрист в община Благоевград е изградила незаконно хале под новите гробища appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Сигнал: Фирма на юрист в община Благоевград е изградила незаконно хале под новите гробища

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация