Сериозна глоба за Гала и „На кафе“

0

Разговорите на сексуална тематика рано сутрин в „На кафе“ по Нова телевизия вече са табу, пише „Уикенд“. Съветът за електронни медии е наказал със солена глоба предаването след множество сигнали на възмутени зрителки.

Няколко месеца любимото предаване на домакините скандализираше с непрестанното провокиране на разговори за секс и алкохол, които са крайно неподходящи за този часови пояс.

Темите изместиха обичайните за сутрешно токшоу разговори. Възмутени зрителки затрупали с жалби СЕМ и настоявали за по-адекватен език и подходящи теми в сутрешните часове, като приложили цитати от най-пиперливите разговори в ефир.

Амбицирани да повишат зрителския интерес, панелистите в „На кафе“ оживено се впускаха рано сутрин в скандални креватни признания. Неведнъж разговорите на Гала с коментаторите в студиото се въртяха все около това какви са интимните фантазии на хората и къде ги реализират.

Водещата откровено призна, че е прочела популярната книга „50 нюанса сиво“, която бе екранизирана, но изобщо не я впечатлила.

Източник: fakti.bg

The post Сериозна глоба за Гала и „На кафе“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Сериозна глоба за Гала и „На кафе“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация