Семерджиев пирува навръх Коледа в затвора! Скандална СНИМКА

0

Георги Семерджиев, който уби две млади жени на булевард „Черни връх“ в столицата, посрещна Рождество Христово в Централен софийски затвор. Там той отпразнува Коледа заедно със съкилийниците си.

Семерджиев е в килия 11 отряд заедно с двама престъпници от ромски произход. Прякорите им са Киро Черния и Жоро Маймуната. Тримата са отпразнували по-богата Коледа от някои семейства навън, което е върхът на наглостта, разкрива в. „Уикенд“.

 

На трапезата на затворниците има питка, бисквити, плодове, енергийни напитки и какво ли още не. Неща, които не всяко семейство в наши дни може да си позволи, но изверг като Георги Семерджиев ги получава наготово от държавата. Дори са си направили елха от хартия.

Върхът на безочието е, че двойният убиец разполага и с телефон зад решетките. Той сам си е направил снимките, за да покаже, че е над закона и не му пука, че е убил двама души. Не само това – на ръката му се вижда скъпарски часовник.

Този човек затри два живота и почерни две семейства. Тази година за първи път майките на жертвите не успяха да седнат на коледната трапеза с дъщерите си. Семерджиев им го отне, а с цялата си наглост сега празнува Коледа.

Пълният с грехове Георги Семерджиев празнува Рождество Христово. Нелепа и абсурдна ситуация, която показва, че на всичкото отгоре този човек няма никаква съвест. Той не съжалява за убийствата и се крие зад това, че уж не ги помни.

Вместо да му осигурят строг режим и истински ад в затвора, той изглежда като на почивка там. Това е истинско кощунство спрямо паметта на двете момичета, които този изрод заличи от света.

БЛИЦ/ Горещо.Нет

The post Семерджиев пирува навръх Коледа в затвора! Скандална СНИМКА appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Семерджиев пирува навръх Коледа в затвора! Скандална СНИМКА

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви