Седем медала грабна таекуон-до клуб „Хоук Банско“от национална надпревара

0
Девет състезатели от таекуон-до клуб „Хоук Банско“ взеха участие в Държавното първенство по таекуон-до, който се проведе в Благоевград. Възпитаниците на световния шампион, а сега треньор и наставник Николай Кехайов спечелиха пет златни, един сребърен и един бронзов медал в най-атрактивната дисциплина – спаринга.
Звездата на клуба Катрин Гемкова дебютира при жените по най-блестящ начин – със злато. Втора в същата категория е Силви Мехомийска.
Златни медали спечелиха също Станислав Дарелов /юноши младша възраст/, Даниел Валеов и Димитър Баряков /юноши старша възраст/, Мартин Димитров – /деца/. Марио Цветански /юноши старша възраст/ спечели за клуба бронзов медал.
Участието в Държавното първенство на състезателите от „Хоук Банско“ е изключително успешно, имайки предвид че това е първото участие на клуба в състезание за последната година и половина.
Победите на таекуондистите от Банско ще им осигурят места в националния отбор за представяне на България за на Европейското и Световното първенства, които ще се проведат през есента.

The post Седем медала грабна таекуон-до клуб „Хоук Банско“от национална надпревара appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Седем медала грабна таекуон-до клуб „Хоук Банско“от национална надпревара

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация