Светлана и Николета готвят таен общ проект

0

Светлана Гущерова и Николета Лозанова изглежда са замислили да влязат в коалиция, но далеч от политическата сцена. Двете бивши плеймейтки намекнаха, че предстои много скоро да изненадат феновете си, пише burgas24.bg. За да засилят интереса към тайната авантюра обаче красавиците не издават какво са планирали заедно.

За обединението им се разбра по време на последния онлайн лексикон на Гущерова с нейните последователи в Инстаграм.

Ни Ло, която от няколко месеца не слиза от тв екраните покрай участието си в рекламната кампания на роден букмейкър, „пусна мухата“, че ѝ предстои нещо интересно с колежката ѝ, която пък изостави светския живот и се посвети на онова, към което се стремеше дълги години – щастливо семейство и две деца.

Намеците, че двете красавици готвят нещо, накараха феновете им да гадаят какво ли са замислили. Някои предположиха, че планират съвместна фотосесия, други пък стигнаха и до по-смели предположения – че и Гущерова ще се включи към следващата серия рекламни спотове на букмейкъра.

Това обаче едва ли е така, тъй като откакто се задоми и стана майка, Светлана категорично избягва всякакъв род медийни изяви с изключение тези, които касаят бранда ѝ за пижами. Единствено изключение беше „Черешката на тортата“, към която Гущерова има страст и където тя показа завидни кулинарни способности.

Източник: fakti.bg

The post Светлана и Николета готвят таен общ проект appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Светлана и Николета готвят таен общ проект

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация