Сандански посрещна над 300 участника от цяла България на Зонален преглед на спортните клубове

0

Община Сандански и Спортен клуб „Здраве“, град Сандански с председател Елка Стоянова, бяха домакини на Зонален преглед на спортните клубове от Южна България.
Днес, в сърцето на град Сандански, бяха посрещнати 14 клуба, някой от които създадени преди повече от 40 години, които представиха своите съчетания по гимнастика и дадоха пример как движението и физическата активност се отразяват на здравето, духа и настроението.
Събитието бе открито от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов и председателят на Федерация „Спорт, здраве и активно дълголетие“- Павел Иванов.
С много желание, ентусиазъм и творчество участниците показаха, че със сърце и любов всеки може да бъде активен, независимо от възрастта.
Денят се превърна в истински празник и със специалното участие на Общински духов оркестър „Емил Кирянов“ и децата от Танцов състав „Празник“, които заедно с всички участници извиха дълго право хоро на площад „България“!
Благодарим на всички спортни клубове!
Вие сте пример! Пример как спорта обединява и оздравява, не само тялото, но и духа!

The post Сандански посрещна над 300 участника от цяла България на Зонален преглед на спортните клубове appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви