Сандански отбелязва своя празник с богата тридневна програма

0

На Светли Четвъртък след Великден, град Сандански чества традиционно своя празник.

И тази година община Сандански разгръща празничната програма с разнообразни събития, инициативи и концерти, на които всички гости и жители на града ще се насладят на различни прояви, спазвайки българските традиции, преплетени със съвременно изкуство, много настроение, танци и музика.

Празничните прояви, посветени на Празника на град Сандански започват още на 18 април /вторник/ с любимите СкандаУ. Те завлядават площад „България“ с изпълненията на най-популярните си хитове. Начало на концерта: 20:00 ч.

На 19 април /сряда/, с уникален джаз концерт под звездно небе и 5- метров мултимедиен екран, с участието на Хилда Казасян, Теодосий Спасов, Васил Петров и Плевенската филхармония, ще се потопим в музикалния и филмов спектакъл „Да послушаме кино“. Концертната програма включва любими мелодии от игралните филми „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др. Музика представена с финес, голяма доза любов и умерено количество джаз импровизации.  Концертът ще се проведе сред красотата и природата на парк „Свети Врач“, над езерото, с начален час: 20:00 ч.

Празникът на град Сандански – 20 април, ще отбележим подобаващо с много настроение и наситена програма. Започваме с празничния концерт– „Децата на Сандански пеят и танцуват“, който ще се проведе на пл. „България“, 18:00 ч. Минути след детския концерт, в 20:00 ч. ще започне и големият празничен концерт със специалното участие на любимите Николина Чакърдъкова, Мария Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл.

Всички събития от празничната програма на община Сандански са с ВХОД СВОБОДЕН.

The post Сандански отбелязва своя празник с богата тридневна програма appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви