САМО В ПИК ТV: Синът на бай Миле вдига сватба с топмодел – вдовицата на знаковия сикаджия 3 дни угоява гости за 50-ия си юбилей

0

Милчо Бонев-младши, синът на един от основатели на СИК бай Миле, рядко се показва в публичното пространство. Наследникът на покойния мафиотски бос не обича показността, за разлика от половинката си – една от най-сексапилните родни манекенки Моника Цветкова. Като че ли и тя ще трябва да започне по-скромен и потаен живот, тъй като Бонев-младши неотдавна й е предложил брак, шушукат из столичните седянки.

Връзката на Милчo и стройната брюнетка е на вече близо две години. И макар в обкръжението на двойката да не им давали повече от 3 месеца заедно, с днешна дата любовта им процъфтявала.

Освен на любовта на Бонев, красивата Моника се радвала на одобрение и симпатии и от страна на вдовицата на бай Миле. Силвия Панагонова преди дни спретна грандиозен купон в чест на 50-ата си годишнина в един от хотелите си на Боровец, а бъдещата й снаха дейно е участвала в приготовленията.

Снахата на бай Миле редовно можела да бъде забелязана из Боровец в джипа си Мерцедес G-класа, който бъдещият й съпруг Милчо е подсигурил за личните й нужди. Той зачислил на половинката си и личен шофьор. Дългокраката манекенка почти всеки уикенд отскачала до курорта и отсядала в някой от хотелите на годеника си и свекърва си, естествено за тяхна сметка.

Още за бъдещите младоженци и помпозния рожден ден на вдовицата на бай Миле, кой зарадва жената на президента Радев с бебе, как Коко Каменаров прекарва ежедневието си след уволнението му от БНТ, коя моделка се репчи на прокуратурата заради антиките на Васил Божков и с кой се припича на басейн след освобождаването си от ареста плевенския грими герой Камен Куката – гледайте сега:

{tv}http://v.piktv.bg/f/videos/10/piktv_b59becab2d057b3216fc6bb58bbdf396.mp4?fbclid=IwAR1mu4dZ5zBh-_b1pdh-uPfAdJlf89-HQA5WC6UHbzQ2LpY_VIkeVomSInw{/tv}

Източник: pik.bg

The post САМО В ПИК ТV: Синът на бай Миле вдига сватба с топмодел – вдовицата на знаковия сикаджия 3 дни угоява гости за 50-ия си юбилей appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: САМО В ПИК ТV: Синът на бай Миле вдига сватба с топмодел – вдовицата на знаковия сикаджия 3 дни угоява гости за 50-ия си юбилей

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация