Руска телевизия успокоява руснаците с Ванга

0

Все по-ясно става, че войната на Русия срещу Украйна не се развива според очакванията на руската страна. Не само, че руското министерство на отбраната отказва да съобщи броя на загиналите руски военнослужещи, воюващи на украинска територия, но преди дни хванаха ведомството в откровена лъжа – то се опита да представи военни учения, провели се в руската белгородска област, за кадри от войната.

Може би това кара и руските медии все по-често да се оглеждат дори за „пророчества“ на ясновидци, за да вдъхнат малко оптимизъм на руската общественост.

Така руският телевизионен канал НТВ прибегна до „предсказания“ на отдавна починалата баба Ванга, която според канала е обещала сигурна победа за Русия. Според НТВ сляпата българска пророчица е „видяла“ бъдещата победа на Москва, която се приближава „с мистична неумолимост“, се чува гласът на диктора в предаването, пише още сайтът „Актуално“.

Според НТВ Ванга била изрекла следните думи: „Тази държава, която се обяви срещу Русия, ще загуби войната и ще погине“.

В излъчения запис се чува заплахата, че сляпата пророчица за всичко е предупредила предварително Джо Байдън, Борис Джонсън и Володимир Зеленски затова „нека сега те не се сърдят“. Според руската медия всичко е ясно, остава само „да се назове точната дата на неизбежната победа“.

Любопитно е, че в Русия си имат и нещо като наследник на Ванга, наричан „дядо Ванга“. Пак от същата телевизия се разпространява и негово „пророчество“, че Зеленски ще капитулира най-късно до септември и ще потърси спасение в Полша.

Източник: fakti.bg

The post Руска телевизия успокоява руснаците с Ванга appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Руска телевизия успокоява руснаците с Ванга

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация