Русата Златка бременна от новия?

0

Златка Райкова е забременяла неочаквано бързо от арменеца Карен Хачатрян и сега е изправена пред огромна дилема. За това говорят столични клюкари, след като засичат плеймейтката пред клиника „Надежда“. Моделът, който бързо стана инфлуенсърка, дори е снимана от папараци пред кабинета за проследяване на бременност, като по думите на очевидци имала угрижен вид и била видимо притеснена. Любопитна подробност е, че в същата клиника Златка ходеше, докато беше бременна със сина си от Благо Георгиев.

Предполага се, че Златка е забременяла непланирано от бившия тенисист, който по думите на негови близки вече бил готов за дете, пише „Уикенд“. Самата плеймейтка обаче има един син от Благо и все още не е готова нито за втора рожба, нито за толкова сериозна връзка.

Според слуховете Райкова е с Карен само за да дразни Благой Георгиев, който я остави заради 20 години по-младо гадже. Новата му Полина Спасова май също е бременна и още преди няколко месеца двамата тайно сключили брак в родния ѝ Велинград. За да не остане по-назад, Златка набързо се хванала с Карен, без да има силни чувства към него. За разлика от нея, проваленият тенисист бил лудо влюбен и я засипвал с подаръци, но не се знае как е приел новината за бебето.

Източник: fakti.bg

The post Русата Златка бременна от новия? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Русата Златка бременна от новия?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация