Румен Томов: Ще предложа на Общинския Съвет, нови цени на абонаментните карти за ученици и пенсионери за градския транспорт

0

Ще предложа на Общинския Съвет, нови цени на абонаментните карти за ученици и пенсионери за градския транспорт. Това заяви в свое изказване кандидат кметът Румен Томов и допълни още:
Учениците, студентите и докторантите редовно обучение ще могат да ползват месечна персонализирана абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в рамките на града, на стойност 5 лева. Всички пенсионери с постоянна адресна регистрация в община Благоевград ще ползват месечна персонализирана абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в рамките на града, на стойност 15 лева.

За хората над 68 години, абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в чертите на града, на стойност 10 лева.
Попадащите в същата категория хора над 75 години и лицата с трайни увреждания, с над 71 на сто намалена работоспособност ще имат възможност за безплатна месечна или тримесечна персонализирана абонаментна карта.

The post Румен Томов: Ще предложа на Общинския Съвет, нови цени на абонаментните карти за ученици и пенсионери за градския транспорт appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви