Румен Томов инициира кръгла маса „Енергийна ефективност, иновации и инвестиции в кръгова икономика“

0

Кръгла маса на тема „Енергийна ефективност, иновации и инвестиции в кръгова икономика“ ще се проведе взала “22 септември” в Благоевград на 20 октомври /петък/ от 11:00 часа.

Инициатори на събитието са независимият кандидат за кмет на община Благоевград – инж. Румен Томов, и сдружение „Граждани за общината”. Медиатор на събитието ще бъде Красин Димитров. Магистър по управление и организация на промишлеността от УНСС и по бизнес администрация от University of Lincoln, Великобритания. Областен директор на Департамент „Търговия и индустрия“ в правителството на ООН и ЕС в Косово, ръководител на екип икономическа реформа в Черна гора по програма на USAID, ръководител на екип приватизация в Сърбия, старши финансов експерт и ръководител на екип за икономически реформи с цел подобряване на бизнес средата в Босна и Херцеговина, старши финансов експерт и ръководител на екип за кризисен мениджмънт в Сърбия, старши експерт по финанси и управление на МСП към Световната банка в Босна и Херцеговина, старши експерт по финанси и приватизация в Косово. Заместник министър на икономиката и енергетиката в правителството на Пламен Орешарски. Консултант на различни европейски правителства. В момента е асоцииран съдружник в Wyn River Ltd. и международен консултант на UN, EBRD, WB, IFC за страните от Централна и Източна Европа и страните от бившия Съветски съюз.

Квалификацията му е в областта на икономическите реформи, насочени към постигане на растеж чрез регулиране и управление на бизнес средата, стимулиране развитието на малките и средни предприятия, публично-частното партньорство, конкурентоспособността, иновациите и други. Основната цел на форума е да промотира икономическия потенциал на региона, инвестиционния интерес и възможностите за реализация на различни бизнес възможности в сферата на енергийната ефективност, алтернативните източници и иновациите.

The post Румен Томов инициира кръгла маса „Енергийна ефективност, иновации и инвестиции в кръгова икономика“ appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви