Румен Томов: Грешки се прощават, но не се забравят Невярно твърдение на Методи Байкушев, провокира Румен Томов да каже истината

0

Ще си позволя да изразя мнение, относно репортаж от Благоевград, излъчен в ефира на Нова ТВ на 22 октомври.

На въпрос зададен към Методи Байкушев, за загубеното от неговата адвокатска кантора дело, пред КЗК, в качеството на представляващ „Регионално сдружение за управление на отпадъците – Благоевград”, с което решение е ощетен бюджета на Община Благоевград. Методи Байкушев отговаря, че “делото е загубено заради управленските решения, които е взел екипът на господин Томов. Ние сме представители по едно дело, свързано с решение, което неговата администрация е взела.”

Склонен съм да простя на господин Байкушев, че се явява неподготвен на изпита по “доверие на гражданите”, но нека е наясно, че в Сдружението са 5 общини – Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево, а не само община Благоевград.

Господин Байкушев очевидно не е разбрал след 3 години, че неговата кантора представляваше Сдружението, а не само община Благоевград. Решенията на Сдружението се протоколират и подписват от 5-те общини, участващи в него.

Решението за неподписване на договора, предмет на делото в КЗК е взето с консенсус.

Дълбоко съм изумен, че 3 години след въпросното дело, адвокат Байкушев е незапознат със структурата и правилата за взимане на решения в Сдружението.

Искрено се надявам загубата на това съдебно дело от кантората на Методи Байкушев да е била провокирана само от тази негова младежка неподготвеност и липса на познаване на административните структури в региона. Млад човек е, има време да се учи. Но не отива на един авторитетен юрист да изрича тежки думи с такава лекота, ползвайки ги за прощъпулник в политиката. Не отива на кандидат за кмет, по думите му милеещ за Благоевград, подготвял лично цялата защита пред КЗК, да допусне друг юрист да ни представлява, да загубим делото, а Сдружението да бъде ощетено с 30% от стойността на договора.

Румен Томов, кандидат за кмет на община Блгевград

https://www.facebook.com/groups/383484159693481/permalink/1094853795223177/?mibextid=YxdKMJ

The post Румен Томов: Грешки се прощават, но не се забравят <br/> <span style=’color:#666663;font-size:16px;’>Невярно твърдение на Методи Байкушев, провокира Румен Томов да каже истината</span> appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви