Росен Желязков ще води листата на ГЕРБ в Пиринско

0

Росен Железяков пак ще бъде водач на листата за народни представители на Коалиция ГЕРБ- СДС в Благоевградска област. Бившият транспортен министър беше начело на депутатската листа на редовните парламентарни избори на 4 април, така ще бъде и на извънредните на 11 юли. Като цяло персоналният състав от предишната листа се запазва , въпреки че има известни корекции в подреждането и нови имена.

На второ място е бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов, на трето ексдепутатът Георги Динев от Петрич, на четвърто място е Стоян Стоев, председател на ГЕРБ в Сандански, на пета позиция е разложкият ексдепутат д-р Емил Тончев. Шестото място е за ексдепутата от Банско Александър Мацурев.

На седмо място е председателят на ГЕРБ в Гоце Делчев Никола Джингаров. На осмо място в листата е Наташа Стоянова от Хаджидимово, следват архитект Николая Илиева от Петрич и адвокат Янка Толькова, съобщава струма.бг.

Последното 22 място е „запазено“ за ексдепутата от Симитли Стефан Апостолов, който на миналите парламентарни избори събра огромен брой преференции- над 9000 и стана пръв по предпочитания.

The post Росен Желязков ще води листата на ГЕРБ в Пиринско appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Росен Желязков ще води листата на ГЕРБ в Пиринско

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация