Росен Желязков: На избори всички обещават, ние от ГЕРБ сме близко до хората, чуваме техните проблеми и ги решаваме

0

На избори всички обещават, но ние от ПП ГЕРБ сме близко до хората, чуваме техните проблеми и ги решаваме заедно в координация с централната и местната власт. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков в с. Баня, община Разлог, където бе на посещение, заедно със заместник-председателя на ЕНП Мария Габриел, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар на партията Даниела Савеклиева и кандидатите за народни представители д-р Емил Тончев, Александър Мацурев, Ивайло Златанов,  Александър Петков и Никола Джингаров.

В разложкото село те направиха преглед на ремонта на ул. „Ангел Даракчиев“ и ул. „19-та“ на стойност 1 500 000 лв. и обявиха предстоящия ремонт на 1,5 км на главен път в с. Баня.

„ГЕРБ има ясни приоритети, доказали сме, че можем да поемаме отговорност. Целта ни е село Баня да стане туристически център, както Банско и Разлог, чрез стимулиране на предприемачестворо в региона и изграждане и поддържане на инфраструктурата”, каза още Росен Желязков. Според него ролята на държавата е да не пречи на бизнеса, а да е негов партньор.

„За развитието на региона възнамеряваме да осъществим изграждането на  велопът между с. Баня, Разлог и Банско, защото туризмът тук е целогодишен и хората идват, за да се насладят на прекрасната българска природа и пословичното гостоприемство на местните”, съобщи водачът на листата на ГЕРБ.

The post Росен Желязков: На избори всички обещават, ние от ГЕРБ сме близко до хората, чуваме техните проблеми и ги решаваме appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Росен Желязков: На избори всички обещават, ние от ГЕРБ сме близко до хората, чуваме техните проблеми и ги решаваме

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация