Романтична вечер с Мира Радева в Благоевград

0

Една споделена емоция и страхотно преживяване под знака на литературата и музиката. Така премина вчера срещата на десетки жители и гости на Благоевград с Мира Радева – професионалист, артист и забележителен човек, в зала „Изкуство“ на Регионална библиотека „Димитър Талев“.
Романтичната литературно-музикална вечер продължи над 2 часа, но всеки от присъстващите искаше това невероятно пътешествие да продължи още. Социоложката Мира Радева и нейният партньор на сцената – Александър Иванов-Санди, който свири на пианото, заведоха с лекота и финес всички в света не само на думите и литературата, но и на нотите и музиката.
Мира Радева представи повече от впечатляващо своя „Любовен роман“. Думите са част от нейния живот, те са нейната стихия и ѝ помагат да живее. Затова с огромна лекота и усет дамата, която е почитател на френския език, култура и изкуство, разкрива на страниците на творбата си човешките копнежи, палитрата на живота, жаждата и дързостта да искаш и да живееш телом и духом.
„Този роман е за препятствията и за трудните решения в живота. Написах го със сърцето си за 7 месеца. В крайна сметка материалното е тленно, най-важно е какво сме преживели и с кого сме го преживели“, сподели авторката на романа.

The post Романтична вечер с Мира Радева в Благоевград appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви