Разделят ли се отново Джонас брадърс?

0

Триото „Джонас брадърс“ в момента не прави общи планове за бъдещето, защото пандемията е провалила работата им върху новия албум, съобщи в. „Сън“.

Братята Ник, Джо и Кевин Джонас отново станаха групата, покорила стотици тийнейджърски сърца, през 2019 г., почти шест години след като се разделиха през октомври 2013 г. заради „сериозни различия“. Песента, белязала завръщането им – „Sucker“ стана моментален хит, но през пандемията братята не са записвали нищо заедно.

„Събирането на „Джонас брадърс“ на практика приключи – каза човек от обкръжението им. – Те имаха готов албум и бяха на прага да го обявят през март, но дойде пандемията и всичко беше отложено“.

Този път братята не са се карали, но ще мине време преди отново да записват заедно.

Междувременно Ник Джонас обяви, че тази седмица ще издаде солов сингъл „Spaceman“, а Джо беше включен в актьорския състав на филма „Devotion“ (Отдаденост).

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от NICK JONɅS (@nickjonas)

През февруари миналата година братята казаха, че работят усилено върху нов албум. Той дори беше обявен за предварителни поръчки, но вече е премахнат от сайта на триото. Миналата година те се отказаха също от издаването на мемоари, защото не можеха да постигнат съгласие какво да включат и какво да премълчат.

Източник: fakti.bg

The post Разделят ли се отново Джонас брадърс? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Разделят ли се отново Джонас брадърс?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация