Първо заседание на РИК Благоевград

0

Днес, 20.04.2024 г., се проведе първото заседание на РИК – Първи изборен район – Благоевградски за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

На първото заседание приветствие отправи областният управител Мария Димова, която пожела ползотворна работа и се ангажира с пълно съдействие от страна на Областна администрация, за да може изборният процес да бъде честен, справедлив и законосъобразен. Също така, областният управител изрази благодарност към политическите партии и коалиции в областта, че веднага постигнаха съгласие по отношение на състава и ръководството на РИК и излъчиха компетентен и професионален състав.

Областна администрация Благоевград е ангажирана да обезпечи условията на Районната избирателна комисия за изпълнение на правомощията ú, като осигури помещения за работа на Районната избирателна комисия в сградата на Областна администрация Благоевград – гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №9. За работата на РИК е осигурена техника, комуникационна свързаност – стационарен телефон-факс, мобилни телефони, мрежова свързаност и достъп до интернет, осигурена е възможност за онлайн видеонаблюдение в интернет на заседанията на РИК, създаден е информационен раздел на официалния сайт на Областна администрация Благоевград във връзка с изборите – съобщения и контакти. Областна администрация осигурява и изработването на печатите на РИК – Благоевград.

 

The post Първо заседание на РИК Благоевград appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви