Първородната дъщеря на Брад Пит се отказа от името му

0

Шайло, дъщерята на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит, премахна фамилията на баща си от профилите си в социалните мрежи. Така Шайло вече е „само“ Шайло Нувел Джоли, пише dariknews.bg.

Световните таблоиди коментират, че това е сериозен удар по Брад Пит, който води дела с бившата си съпруга за попечителството над децата им. Засега шестте им деца живеят с Анджелина Джоли в имението ѝ в Лос Анджелис, но се знае, че баща им често ги посещава и споделя родителските отговорности.

Въпреки че едва ли решението на Шайло ще окаже влияние върху решението на съда, действието на тийнейджърката се смята за твърде изненадващо, тъй като именно тя бе смятана за любимката на Брад. Източници, близки до семейството винаги са твърдяли, че семейството е всичко за актьора и той живее заради децата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит водят делата за попечителство над децата си от 2016 г. насам. Знае се, че Пит иска през половината време те да бъдат с него, но пък Анджелина не одобрява начина му на възпитание.

Самата Шайло доскоро бе на хормонална терапия – една от първите стъпки за смяна на пола. Всъщност Шайло от съвсем малка предпочитала момчешките дрешки, а на 9 г. заявява, че не се чувства добре като момиче и иска да я наричат Джон. През 2019 г. Шайло започна хормонална терапия – нещо, за което майка ѝ я подкрепи категорично, за разлика от баща ѝ.

Източник: fakti.bg

The post Първородната дъщеря на Брад Пит се отказа от името му appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Първородната дъщеря на Брад Пит се отказа от името му

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация