Първокласни бронирани машини и отбранителни системи

0

На тазгодишното Международно изложение за отбранителна техника и услуги Хемус 2022, което се провежда от 1 до 4 юни в Пловдив, Patria представя бойната машина за пехота Patria AMVXP 8×8, която е напълно съвместима със стандартите на НАТО и включва съвременни технологични системи, които напълно отговарят на изискванията на българските Сухопътни войски. На изложението Patria AMVXP 8×8 е интегрирана с 30-милиметрова обитаема куполна система на Elbit Systems. Конфигурацията е изпробвана успешно във Финландия и е готова за полеви изпитания от българските Сухопътни войски.

Patria AMVXP 8×8 е изключително иновативна, модулна и издръжлива бронирана колесна машина, съчетаваща висока степен на защита, подвижност и огнева мощ. Системите за данни и управление са напълно цифровизирани.

Patria 6×6 е модулна машина с високи показатели, но същевременно издръжлива, лесна за управление и на достъпна цена, подходяща за мироопазващи мисии, управление на кризи и за превоз на личния състав. Осигурява съвременна защита и изключителна подвижност. Patria 6×6 е идеална за всякакви поддържащи функции на бойните действия.

Доказаната концепция на Patria за стратегическо партньорство позволява надеждно и тясно сътрудничество между индустрията и отбраната в мирно време, по време на кризи и, разбира се, по време на война. Концепцията е изградена върху разбирането за устойчиви решения за поддръжка, съвместна работа с местните партньори на Patria, осигурявайки дългосрочно създаване на местен индустриален капацитет и гарантирайки, че всички специфични за страната изисквания за сигурност на доставките са изпълнени.;

Patria Nemo е дистанционно управлявана 120-милиметрова минохвъргачна система с високо ниво на мобилност, защита и точност. Patria Nemo е способна да води както директен, така и непряк огън в движение, което значително увеличава степента на живучест. Модулният дизайн на Patria Nemo позволява максимална гъвкавост и бъдещи подобрения, в отговор на различните изисквания и специфичните нужди на съвременната война и заплахите в променящата се среда. Patria Nemo може лесно да се интегрира в повечето от сегашните платформи 6×6 и 8×8, както и на плавателни съдове. Patria Nemo може да се използва за самоотбрана и в различни мисии с непряк огън. Patria Nemo съчетава впечатляваща огнева мощ и бърза реакция с висока степен на защита на екипажа

Източник: fakti.bg

The post Първокласни бронирани машини и отбранителни системи appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Първокласни бронирани машини и отбранителни системи

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация