Пускат 160 000 играчки и детски стоки с огромно намаление

0

160 000 детски играчки, детски дрехи, продукти за бебета и продукти за училище се предлагат от днес с огромно намаление в детския онлайн магазин kidso.bg. Веригата за детски стоки се включва във вълната от разпродажби за Черния петък седмица преди официалната дата и промоциите са достъпни за цялата страна.

Някои от стоките могат да бъдат закупени с 80% намаление от първоначалната си цена. Разпродажбите ни тръгват от най-малко 35% по-ниска цена, съобщиха от онлайн магазина на любимата на децата верига. Внимателно подбрани детски колекции от познати марки дрешки за момичета и момчета, всичко необходимо за деца от всяка възраст – от бебета до ученици, са с експресна доставка.

Стоките ще стигат до адреса на клиента или до офис на куриер в съвсем кратки срокове. Създадената организация в склада, откъдето се експедират онлайн поръчките, ще позволи доставката на стоките до 2 работни дни, увериха от kidso.bg.

Подранилият Черен петък няма да подмине и физическите магазини на kidso.bg, където също ще зарадва деца и родители със сериозни отстъпки. Магазините на веригата за детски стоки в София може да посетите в „Парадайз център“ Ниво-1, в Мега мол кв. „Люлин“, на бул. Стамболийски №55, и в „Кауфланд“ в Студентски град. Намаления ще има и в kidso.bg в зимния курорт Банско. Спазват се всички противоепидемични мерки за спокойствие на малките и големи клиенти.

Източник: fakti.bg

The post Пускат 160 000 играчки и детски стоки с огромно намаление appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Пускат 160 000 играчки и детски стоки с огромно намаление

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация