Публично обсъждане на проектобюджета на община Петрич за 2024 г. ще има на 26 януари

0

Общинското ръководство на Петрич отправи покана за публично обсъждане на проектобюджета на общината за 2024 г. на 26 януари от 10:30 часа в заседателната зала на Кметство Петрич, съобщиха на сайта си от общинската администрация.

Поканени са всички жители и заинтересовани лица, ръководители на звена от бюджетната сфера, ръководители на фирми, НПО, общински съветници, кметове и кметски наместници на населени места в общината да вземат участие в обсъждането на проекта и да направят своите препоръки и предложения за формирането и изразходването на бюджетните средства. Според публикувания проект предвидените приходи в бюджета на община Петрич за 2024 година са в размер на общо 78 494 801 лева.

За БТА заместник-кметът по финанси Борислав Коларов каза, че по отношение на изпълнението на предходния бюджет са над 90%, което е добре. В края на август миналата година Общинският съвет в Петрич прие бюджета за 2023 година. Тогава бюджетът бе подкрепен от 27 общински съветници, двама гласуваха „против“ и един „въздържал се‘.

The post Публично обсъждане на проектобюджета на община Петрич за 2024 г. ще има на 26 януари appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви