Психиатър категоричен: Татусите на Слави Трифонов говорят за психопатия Психиатър направи портрет на лидера на „Има такъв народ“

0

Психиатърът д-р Веселин Герев разкрива пред „България днес“ какво говорят татуировките на Слави Трифонов
„Големите и крещящи татуировки, които Слави Трифонов показва по себе си, за мен са психопатско творение. Обикновено се правят от хора, които искат да привлекат вниманието на околните или държат в душата си големи комплекси – коментира пред изданието психиатърът Веселин Герев по повод появилите се снимки на Дългия с множество рисунки по тялото му.
„Татуировките обикновено са пресъздаване на някакви емоции или са свързани по някакъв начин със спомени от миналото. Слави Трифонов е известен човек, но вероятно и той иска да бъде забелязван и да прави впечатление. Затова си е направил и толкова големи татуси. При него се наблюдава принципът „колкото повече са, толкова повече искам да ме видите“ – твърди още специалистът.
„Не знам какво удоволствие изпитват хората, които се татуират, но повечето от тях очевидно имат проблеми с характера си. В Западна Европа се татуират предимно бачкаторите, които са от най-ниската трудова класа. Сами виждаме, че англичаните, които идват на българското Черноморие, също са татуирани. Затворниците също са известни с рисунките по себе си“ – обяснява в детайли психиатърът.

Най-големият и плътен надпис върху гърба на Слави Трифонов гласи „No Mercy“, което на английски означава „без милост“. Това е името и на 19-ия албум на Дългия и Ку-ку бенд, издаден през 2008 г. На следващата година те реализираха национално турне със същото наименованиe.
Под надписа „No Mercy“ се мъдри сентенцията „I am coming and hell coming with me” („Аз идвам и водя ада след себе си”), която е използвана често в западните рокерски среди.

The post Психиатър категоричен: Татусите на Слави Трифонов говорят за психопатия
Психиатър направи портрет на лидера на „Има такъв народ“
appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Психиатър категоричен: Татусите на Слави Трифонов говорят за психопатия Психиатър направи портрет на лидера на „Има такъв народ“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация