Професионална гимназия по транспорт- град Разлог отбеляза своя 60-годишен юбилей

0

Професионална гимназия по транспорт- град Разлог отбеляза своя 60-годишен юбилей.
Сред официалните гости на празничния концерт, под надслов “Ден на постиженията” бяха кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, д-р Мария Копанарова, председател на Общински съвет-Разлог и зам.-кметът г-н Иван Гюров.
По време на тържеството инж. Гърменов поздрави всички бивши и настоящи директори, преподаватели, учители и служители на гимназията, и подари от името на Община Разлог икона на Св. Мина:
“Изказвам своята благодарност, за всеотдайността на всички преподаватели, които полагат усилия за утвърждаване авторитета на училището като институция, подготвяща висококвалифицирани млади кадри. С носталгия си спомням за всички моменти в любимата гимназия. От сърце на всички ученици пожелавам да съумеят, да осмислят времето си тук, развивайки потенциала на собствените си сили и възможности. Пожелавам на всички да споменават името на Професионална гимназия по транспорт с гордост и да продължават занапред, да ни радват с многобройните си изяви и успехи, не само в сферата на транспорта, но и на науката, изкуствата и спорта!”, поздрави инж. Гърменов.
Повече за честванията по повод 60 години от създаването на ПГ по транспорт-град Разлог, може да намерите на официални сайт на Община Разлог.

The post Професионална гимназия по транспорт- град Разлог отбеляза своя 60-годишен юбилей appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви