Прокуратурата: Смъртта на 38-годишния мъж от Хасково не е настъпила заради сбиването

0

Прокуратурата разследва причините за смъртта на 38-годишен мъж в Хасково в новогодишната нощ по започнало днес досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково са били извършени незабавно действия по разследването – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, иззети са веществени доказателства, извършени са претърсвания.

До момента е установено, че тази нощ в апартамент в квартал „Бадема“ в областния център З.П. и двама негови приятели – А.М. (37 год.) и Х.Л. (37 г.), се събрали да празнуват настъпването на новата година. В резултат на употребеното количество алкохол, след полунощ между тримата е възникнал скандал, който е прераснал в сбиване.

На З.П са били нанесени повърхностни рани в областта на главата и ръцете, след което е бил откаран в болница в Хасково, където по-късно е починал. Според изготвена първоначална медицинска експертна справка, няма данни смъртта да е настъпила вследствие на причинените наранявания при сбиването.

Продължават действията по разследването за изясняване причината за смъртта на З.П., уточняват от прокуратурата.

Ако се окаже, че става дума за убийство обаче, това ще е втори случай в рамките на осем дни в Хасково. На 24 декември в ромския квартал „Република“ Генджебай Мехмед (47 г.) преби до смърт 4-годишния си доведен син. Предполагаемият извършител бе оставен в ареста с определение на съда.

The post Прокуратурата: Смъртта на 38-годишния мъж от Хасково не е настъпила заради сбиването appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Прокуратурата: Смъртта на 38-годишния мъж от Хасково не е настъпила заради сбиването

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви