Приключи ремонтът на ул. „Вардар“ в Кресна

0

Със средства от капиталовите разходи на община Кресна беше завършена окончателно реконструкцията на ул.“Вардар“ в общинския център от ос.т. 61 до ос.т. 72. Старият асфалт на улицата беше на повече от 20 години и напълно компроментиран.

През години тук са извършвани единствено частични, козметични ремонти, а настоящият цялостен ремонт ще даде на живеещите тук семейства дългоочакваното решение и ще подобри чувствително качеството на техния живот. Както до сега, преди полагането на асфалтовото покритие беше извършена подмяна на водопроводната мрежа.

Общинското ръководство продължава да отделя специално внимание на инфраструктурното развитие на община Кресна и чрез внимателно оптимизиране на разходите в бюджета и целенасочени действия променя година след година качеството на живот на гражданите.

До края на август 2023 г. предстои да бъде възстановена асфалтовата настилка на части от улиците „Еделвайс“, „Александър Македонски“, „Перун“, „Пирински бор“, „Мир“, „Цар Симеон“ и „Ново село“ в гр.Кресна.

До края на септемви 2023 г. в гр.Кресна ще бъдат асфалтирани още ул.“Рила“ от ос.т.189 до ос.т.190; ул.“Влахинска“ от ос.т.11 до ос.т.18 и ул.“Теменуга“ от ос.т.191 до ос.т.193, а в с.Сливница ще се асфалтират улици от ос.т.35а до ос.т.35; от ос.т.57 до ос.т.21 и от ос.т.84 до ос.т.83.

The post Приключи ремонтът на ул. „Вардар“ в Кресна appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви